A photo of Totem
Group Experience
2-25p capacity
English

Experience Overview


Din dragostea noastră față de tot ce-i străbun, din tot ce-i al nostru și bun, am creat seria de vinuri TOTEM, produse exclusiv din soiuri autohtone. 

Fiecare dintre ele poartă în originile lor cele trei elemente esențiale : pământul, soarele și apa – asa-zisul Terroir. Dar, mai presus de acestea, poartă în ele și incontestabila lor legătură cu Omul, creatorul vinului. Această înrudire simbolică a spiritelor naturale ale locului cu pasiunea și mâna muncitoare a omului a și stat drept pilon în conceptul vinurilor TOTEM. Anume așa este percepută filosofia vinurilor TOTEM – o colecție de cinci vinuri încărcate de simbolism autohton și de legenda acestor locuri pe care cu drag te invităm să le descoperi.

În cadrul acestui tur vinicol se vor degusta 3 vinuri din seria Totem, iar la gustări se vor oferi: speck cu olive, brânză Feta cu castraveți și legume, set cipsuri din pâine și nuci, prună afumată în cămașă din bacon. 

Winery Location


Orhei
Book now
from €18
April
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
APR
Adult
18 EUR/each
2
Total: 36 EUR

Other experiences from Chateau Vartely


A photo of Winery visit
Winery visit
from €5
A photo of Inspiro
Inspiro
from €10
A photo of Individo
Individo
from €20
A photo of Taraboste
Taraboste
from €33
A photo of Winery visit
Winery visit
from €5
A photo of Inspiro
Inspiro
from €10
A photo of Individo
Individo
from €20
A photo of Taraboste
Taraboste
from €33
Winerist uses 3rd party cookies to give you personalised content, advertisements, and to provide a reliable experience. If you continue browsing, you agree to the use of cookies. More details can be found in our privacy policy.